Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Geri Trading Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masini casnice de tricotat
930 €
Brand
JBZ245-2/JBL245-2
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masina manuala de tricotat model JBZ-245-2, lucreaza in tandem cu masina de tricotat ribb-uri model JBL245-2, facand astfel posibil ca tricotul sa fie transferat de pe fontura unei masini de tricotat pe fontura celeilalte masini de tricotat si in acest fel trecerea de la tricotul ribb (garnitura-pattent) la tricotul glat (corpul propriu zis al produsului) sa se faca direct, fara a mai fi necesara si o cusatura intre cele doua tipuri de tricot, realizata de obicei la triplock sau la masina de kett.

Latimea fonturii masinilor este de 200 de ace (fiecare), ce permit tricotarea panourilor cu o latime convenabila si ptr masuri mari XXL.
Atunci cand aceste masini de tricotat lucreaza in tandem(JBZ/JBL 245-2), puteti sa realizati si tricotul tubular, lucru ce face posibil obtinerea unor modele fara cusaturile laterale la produsul finit.
Masina are o distanta intre ace de 4,5mm si poate lucra simultan cu 2 fire de culoare diferita, formate fiecare din 2 - 4 fire rasucite.
Din luna feb.2011 v-om oferi si masini cu finete mai grosiera (avand o distanta intre ace de 6 mm si chiar de 9 mm).
Compozitia firelor folosite poate fi din bumbac, lana si tip lana (Acryl), sau din amestecuri diferite, cu fir de Mohair, Angora, Cashmir, etc.
Contexturile de tricot ce pot fi realizate sunt diverse, ca de exemplu:
a) ptr. garnituri (patent 1x1; 2x1; 3x1, sau 3x1; 3x2, etc);
b) ptr. corpul produsului, realizeaza tricot glat, tricot tip plasa, tricot dublu (cu doua fete), vanisat, sau Jaccard (cu desen).

Masinile se livreaza cu mai multe cartele avand modele si contexturi de tricot diferite,impreuna cu manualul utilizatorului tradus in limba romana.
Din Gura in Gura